28. mars 2023

Ha en fantastisk ferie med barna

Endelig er det på tide å komme seg av gårde på en familieferie igjen. Enten dere har små eller store barn så er vi sikre på at dere savner og reise og skape minner sammen med den flotte gjengen deres. Vi har derfor funnet frem noen flotte destinasjoner som passer perfekt for familien som ikke har vært ute og reist på en stund. 

Uansett om du har store eller små barn så er det utrolig hvor mange minner som kan skapes på en ferie. Kanskje er det første turen for minstemann, eller kanskje har dere flydd både en og to ganger før. Uansett så tror vi at dere kommer til å få en super tur! 

Foto: Unsplash

Ferie med de minste 

For deg som skal på ferie med små barn, så er det helt essensielt at destinasjonen egner seg for barn. Spania og Hellas er to destinasjoner som er helt supre for familieturer. Disse to destinasjonene har både billige flybilletter og hoteller dersom dere bestiller restplasser eller bestiller god tid i forveien. Her kan dere finne hoteller som er barnevennlige og ikke minst aktiviteter som passer for både voksne og barn. Nyt noen varme dager på stranden eller ved bassenget før dere spiser middag på en flott restaurant der foreldre kan nyte en spennende rett, mens barna kan velge mellom flotte alternativer på barnemyen.  

Dersom dere ønsker å prøve noe nytt, utenom Spania og Hellas så kan Kroatia være et helt supert alternativ. Her får dere opplevd noe nytt samme, men samtidig finner dere aktiviteter og hoteller som passer for hele familien. 

Ferie med de litt eldre barna  

Dersom barna har blitt litt for gamle for Bamseklubb og plaskebasseng så kan det hende at det er på tide med barnas første storbytur. En storbytur kan by på helt nye minner for både barna og foreldre. Dersom barna ikke har blitt kjempestore enda så er London et helt supert alternativ. Her finnes det aktiviteter som passer for de litt større barna, men det er fremdeles ikke like travelt som for eksempel New York. Finn billige flybilletter til London og vis barna alt denne vakre byen har å tilby.  

Vis dem alle de morsomme figurere må Madame Tussauds eller ta dem med inn i en verden av Harry Potter i Harry Potter Studio. Sett av en dag til litt shopping i spennende og nye butikker og avslutt kvelden på morsomme temarestauranter rundt om i byen. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *