27. mars 2023

Her er babycallene som er best i test

En god babycall er noe alle småbarnsforeldre trenger. Det er svært hjelpsomt i hverdagen, og gjør det ikke minst mye tryggere å være hjemme med et barn.

Når man kjøper slikt babyutstyr så er det utrolig smart å sjekke ut hva som har fått gode tilbakemeldinger, og som fått tittelen som «best i test». Ved å gjøre dette kan du sikre deg produktene som er best. Du kan også spare penger på dette, for det er ikke alltid det dyreste som er det beste. Her skal vi ta en titt på resultatene fra en babycall test, slik at det blir litt enklere for deg å velge en.

Philips Avent SCD506

Vi starter med den på topp, nemlig Philips Avent SCD506. Den har blitt navngitt den beste babycallen på markedet akkurat nå. Dette er blant annet fordi den selges til en god pris, og den har også god rekkevidde. Det er smart om man bor i en større bolig, og om man har planer om å bruke babycallen utenfor hjemmet også. Babycallen er utstyrt med en smart ECO-modus, som sparer på strømmen og dermed forlenger batteritiden. Med et behagelig nattlys og lyden av vuggesanger kan du bruke babycallen til å berolige og til å få babyen din til å sove. Prisen ligger på rundt 759 kroner.

Neonate BC-8000DV

Neste på listen er babycallen fra Neonate. Denne har en imponerende rekkevidde på hele 800 meter, så denne kan du bruke så og si over alt. I tillegg har den nattsyn, en alarm som varsler når du er utenfor rekkevidde, og en temperatur alarm som sørger for at babyen din har det helt optimalt. Denne babycallen har også video, slik at du kan se babyen, og snakke til barnet ditt med «talk back» funksjonen. Prisen på denne er noe høyere, men det er verdt det dersom du har lyst på alle de beste funksjonene. Prisen ligger på rundt 2000 kroner. 

Owlet Baby Monitor Duo 3

Sist, men ikke minst, har vi enda et godt alternativ til deg som er på utkikk etter en babycall. Owlet Baby Monitor Duo 3 har det lille ekstra, og er en god og trygg babycall. Den kan måle oksygennivå og hjertefrekvens hos babyen, den måler søvntrener og romtemperatur, og viser deg video av babyen i HD 1080p, med nattsyn og toveis lyd. Den har med andre ord alt det en babycall trenger, og litt mer. Prisen ligger på rundt 3300 kroner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *