27. mars 2023
Dåp

Hva har du på deg til dåpsfesten?

Du skal i dåpsfest, og endelig har du muligheten til å pynte deg litt. Man har jo utrolig mange valg når det kommer til kjoler til både hverdag og til fest. Mange lurer på om bunad er innafor, og dette er som regel et trygt valg til en dåpsfest, men man har som sagt utallig mange valg.

Det er utrolig morsomt når folk pynter seg for anledningen og bruker babyrosa eller himmelblå i forhold til om det er jente eller gutt. Til dåpsfesten er det pent med kjoler som går litt nedom kneet, pynt det opp med en dempet jakke, for eksempel i beige, og bruk samme farge på skoene. Kjempestilig, og samtidig respektfullt i forhold til at det er en dåpsfest du skal i. Ta deg tid å se gjennom det du har, eller søk på nettet for inspirasjon til kjoler med forskjellige farger, mønstre og fasong.

Valgets kvaler

Når vi skal velge oss kjoler til fest, og spesielt disse høytidelige festene som en dåpsfest er, er det litt morsomt å “leke litt” med tilbehøret. Fest for eksempel en spenne med en søt sløyfe eller fest brosje på kjolen eller jakken med en blomst. Det er tross alt en fest hvor vi feirer et barn, så det er lov å ha det litt gøy. Du kan også dra det litt lenger å velg kjole med for eksempel små søte bamser, iskremer eller ballonger. Mulighetene er mange. Ha det gøy og føl deg vel.

Når vi skal velge kjoler til dåpsfesten er det til felles for de fleste at man skal se ordentlig og respektfull ut. Det er litt ålreit at man demper seg litt i forhold til bekledning, så sant familien ikke ønsker noe annet, så klart. Men dette er for de fleste en høytidelig dag så en klassisk, noe dempet stil vil gjøre et godt inntrykk og du vil garantert føle deg vel.

Du trenger ikke gi slipp på din egen stil

Det fins utallige kjoler å velge i, så om du har en rocka stil og ikke vil slippe denne, finnes det utrolig mange rocka kjoler i duse farger også. Eller, om det er et bestemt snitt du kler best, finnes det kjoler i de fleste farger også her.

Når vi skal velge kjoler til fest er det beste å ta seg god tid og planlegge hva du skal ha på deg. Snakk gjerne med flere som skal i samme selskap, sånn at du har det i bakhodet om du ikke får bestemt deg helt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *