27. mars 2023
vietnam

Hvorfor du bør vurdere en familieferie til Vietnam med barna dine

Mange mennesker elsker å reise med barn fordi det er en fin måte å knytte bånd på og tilbringe kvalitetstid med dem. Men det er et par ting du bør vite før du reiser med barn.

Det er en rekke ting du må vurdere før du drar på tur. Det første er alderen på barnet – hva er deres behov, hvor mye tålmodighet har de? For det andre bør du ta hensyn til årstiden – hvordan blir været? Og til slutt, hvor lenge vil du være borte? Disse tre faktorene kan være med på å avgjøre om det er mulig å reise med barn eller ikke.

Hvordan få visum til Vietnam for nordmenn

Vietnam er et veldig populært reisemål for turister og expats. Det er et land med mye naturlig skjønnhet og interessant historie. Hvis du er norsk, må du få visum før du reiser inn i landet.

3 trinn som kreves for å få visum til Vietnam

Det er tre trinn som kreves for å få visum til Vietnam.

Det første trinnet er å fylle ut det elektroniske søknadsskjemaet og sende det inn.

Det andre trinnet er å betale visumavgiften.

Det tredje trinnet er å skrive ut en kopi av kupongen din og presentere den på flyplassen eller konsulatet ved ankomst til Vietnam.

Les mer om visum til Vietnam her.

De beste stedene å besøke i Vietnam for en familieferie

Vietnam er et land som har mye å tilby for både voksne og barn. Denne artikkelen vil liste noen av de beste stedene å besøke i Vietnam for en familieferie.

Steder å besøke i Hanoi for familier

Hanoi er en by med mange historiske og kulturelle attraksjoner for familier. Det er også en by med mange parker og hager for barn å utforske.

Noen av de mest populære familieattraksjonene i Hanoi inkluderer:

Litteraturtempelet (Van Mieu), som ble bygget i 1070 under Ly-dynastiet, er et av de eldste templene i Vietnam. Dette tempelet har vært et viktig sted for utdanning siden antikken.

Nasjonalmuseet for vietnamesisk historie, bygget i 1926, har utstillinger om vietnamesisk historie fra antikken til moderne tid.

Quan Am-tempelet, også kalt Quan Am Pagoda eller ganske enkelt Quang Pagoda, ble bygget i 1832 av keiser Gia Long for å minnes hans mor som hadde dødd tre år tidligere i en alder av 58.

Steder å besøke i Sa Pa for familier

Sa Pa er en vakker by i Vietnam som ligger ved grensen til Laos. Det er et fantastisk sted for familier å besøke fordi det tilbyr mange attraksjoner for folk i alle aldre.

Sa Pa har mange turistattraksjoner som er perfekte for familier. Det er museer, grotter og fossefall som tilbyr noe for enhver smak. Den mest populære attraksjonen i Sa Pa er Cat Cat Viewpoint som tilbyr en fantastisk utsikt over byen og dens omgivelser.

Steder å besøke i Ho Chi Minh-byen for familier

Ho Chi Minh-byen er et av de mest populære turistmålene i Vietnam. Byen tilbyr et bredt utvalg av attraksjoner for turister, inkludert museer, parker, markeder og mer.

Det er mange steder å besøke i Ho Chi Minh-byen for barnefamilier. En av de mest populære attraksjonene er War Remnants Museum som har utstillinger om Vietnamkrigen og dens ettervirkninger. Saigon Zoo har en dyreutstilling som inkluderer primater og elefanter. Barn kan også leke på Ben Thanh-markedet eller delta i ulike aktiviteter på Barnas kultursenter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *