27. mars 2023
Barn hobby
Lek

Kjøp hobbyartikler til barn

Det er en kjensgjerning av barn er for mye stillesittende foran dataskjermen. For at de skal aktiviseres, kjøp hobbyartikler til barn i stedet. Det kan gi dem bedre kognitive evner og større kunnskap. Er det noe vi ser på som en negativ trend, så er det barn i skolealder som dropper ut fordi de ikke har motivasjon til å fortsette. Årsaken ligger som regel hos mor som duller barna inn i en tankegang om at alt far sier er feil og ondskapsfullt.

Barn må lære grenser gjennom å bli fortalt det, og som ordet sier, settes grenser til. En fin hobby kan være noe barna kan lære av, men først og fremst noe de er nødt å forholde seg til. Det er fordi de må lære at alt ikke kommer rekende på ei fjøl, og at man må bidra. Dette kan man gjøre ved å si at alle trenger dem. De er nyttige og må hjelpe oss andre.

Men hvilke hobbyartikler passer til barn? La oss se.

Hobbyartikler

Barn kan lære selv om de sitter stille. Det å bruke hendene skaper kreative barn. Det kan være å male eller lage smykker med perler. En motivasjon kan være salg, noe som gir dem penger. Men dette trenger ikke være første tanke. Sørg for å opplyse barna om hva man kan gjøre, i stedet for å spille dataspill hele tiden.

Gjøre det selv DIY

Mange hobbyer handler om å gjøre ting selv. Lage ting av papp og kartong, får barn til å bryne seg på og utvikle hjernen. Gjøre det selv pakkesett er ofte starten på et eventyr, for ofte har man ikke det som trengs for å komme i gang. Kanskje mangler man figurer for modellering eller pinner for å strikke med. Slike sett kan fort introduseres i skolen slik at barna får med seg gode vaner hjem.

Barn trenger utfordringer

Inaktive barn er ulykkelige barn. Det er en skam at norske barn faller ut av skolen. Det eneste som ser ut til å interessere dem er dataspill, ski og fotball. Livet handler om veldig mye mer enn det. Bruker man evnene sine, så får man et helt annet perspektiv på livet og menneskene rundt oss. Noe som mangler i mange barn sine liv. I stedet blir de passiviserte barn som mister potensialene sine litt etter litt.

Vurder derfor alltid hobbyartikler til barn dersom man frykter at barnet skal være inaktivt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *