27. mars 2023
foreldre

Slik bevarer du sexlivet ditt som nybakt forelder

Noe som er sikkert og visst, er at livet endrer seg drastisk når du får barn. Det blir aldri helt det samme, for nå er det ikke du som er sjef i huset ditt lengre. Det er nemlig det lille barnet som nettopp har kommet til verden. Det du må huske på er at du må få deg litt egentid også. Be om en pause for å ta vare på deg selv om du trenger det. Det er noe du kommer til å komme langt med. Mange tenker at sexlivet deres vil endre seg etter at de får barn, og det vil det garantert. Men du kan gjøre mye for å bevare sexlivet ditt som du kjenner det, så hvis du er interessert i noen tips om dette, er det bare å lese videre.

Prioriter deg selv

Det kan være vanskelig å prioritere noen andre enn barnet ditt i starten, og det er jo absolutt slik det skal være. Men samtidig trenger du tid alene. Du må få tid til å bli kjent med din egen kropp igjen, for den har garantert vært gjennom en stor forandring etter fødselen. Det er naturlig å ikke ville ha lyst på sex med en eneste gang, så det må du formidle til din partner om dette er noe som gjelder deg. Du kan også ha lyst på sex igjen ganske snart, men husk at det anbefales at det går cirka 6 uker fra fødselen til du har sex igjen for første gang. I mellomtiden kan du kjøpe deg en Womanizer som du kan kose deg litt med. Det å få en orgasme er absolutt noe som kan hjelpe deg, både med tanke på avslapning og nytelse, så det er absolutt noe du burde prioritere. Selv om du ikke nødvendigvis har lyst til å tilfredsstille deg selv, så er det greit å tenke at du nok vil det igjen i fremtiden. Derfor er Womanizer absolutt en god investering!

Ta den tiden du trenger

Ikke la deg presse til å gjøre noe du ikke er klar for. Det er det aller beste tipset for å bevare sexlivet som nybakt forelder. Når du benytter deg av Womanizer, vil du bli mer og mer avslappet og kunne takle mer seksuell spenning. For mange kan det være viktig å ta det gradvis. Kanskje du først kan begynne med Womanizer? Så kan du la partneren bruke den på deg. Dette kan være et opphissende og spennende øyeblikk for dere begge. Etter en stund er du kanskje klar for å ha samleie igjen, men da kan du jo også inkludere Womanizer, ettersom dette vil føre til veldig heftige orgasmer. Det er jo ingenting som er mer opphissende enn at en har skikkelig lyst på sex.

Fokus på kos

I begynnelsen kan det være viktig å fokusere på kos. Dette kan føre til at dere som foreldre kommer nærmere hverandre. Alt trenger ikke å handle om sex fra første stund, men ta dere tid til hverandre og sett pris på hva dere gjør for hverandre i hverdagen. Da vil lysten komme gradvis tilbake.

Det å være nær hverandre og kose gjør tiden sammen ekstra fin. Det er viktig å skille mellom kos og sex, rett og slett fordi det binder dere sammen på ulike måter.

Tidspress

Det som kanskje er vanskeligst med det å bevare sexlivet som nybakt forelder er at ofte så er barnet veldig uforutsigbart. Derfor kan dette ofte føre til at tiden dere kan ha sex sammen ofte blir innsnevret. Derfor kan det være vanskelig å vite om man har tid til en kjappis eller om man kan ha det skikkelig digg sammen lenge. Derfor kan det også være greit å ha en Womanizer tilgjengelig om man vil at det skal gå litt fortere.

Det som selvsagt anbefales er jo å få en barnevakt, slik at dere kan ha hele kvelden sammen. Det er jo absolutt noe som burde prøves når dere er klar for dette. Uansett så kan tidspresset ofte sette en demper på stemningen. Derfor kan det være lurt å huske på at snart vil ungen deres sove gjennom natta og dere kan ha tid til å kose dere sammen igjen.

Kommuniser

Noe som gjør all sex bedre, er om dere kommuniserer. Ettersom dere begge har vært gjennom en del forandringer etter fødselen av et barn kan det være lurt å snakke om hva dere begge ønsker i sexlivet deres. Kanskje det er noe som føles annerledes eller som er litt mer ukomfortabelt enn før? Da må du kommunisere dette til din partner. Du kan også for eksempel vise hvordan du vil at partneren din skal kose seg med deg. Dette kan du bruke Womanizer til også. Noe som anbefales er å ta med seg denne Womanizer i dusjen og ha en sexy dusj sammen med partneren din. Det gjør at dere virkelig kan kose dere sammen.

Uansett hvordan du liker å ha sex, så håpes det at dere kommer i gang så fort dere begge er klare for det. Husk at kroppen har gått igjennom en stor endring, men at man kan legge til rette for at sex kan være like deilig og flott som før barnet kom. Det å investere i sexleketøy som for eksempel Womanizer kan piffe opp sexlivet på en helt ny måte både for partner og den som bruker den.

Det å være komfortabel med seg selv og din partner er det aller beste som finnes der ute, så det er absolutt viktig å fokusere på komfort og lyst. Husk at du kan si nei og at du ikke trenger å ha sex, bare fordi partneren din har lyst til det. Men det garanteres at etter du har begynt å bruke Womanizer så vil du være så kåt som bare juling. Da vil du ha sex oftere, for det å ha sex ofte er overraskende nok en bidragsyter som fører til at man vil ha mer sex. Er ikke det litt rart å tenke på?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *